Kedy a kde sledovať Sevilla vs Barcelona

Barcelona je v sobotu opäť v La Lige s výletom do Ramona Sancheza Pizjuana proti Seville. Hra začína o 21:00 SELČ, no ako vždy máme podrobný zoznam štartovacích časov a informácie o vysielaní z celého sveta.

Ak zápas nemôžete sledovať, alebo by ste si chceli doplniť sledovanie o ďalšie informácie, nezabudnite, že celý priebeh zápasu vrátane priamych prenosov zo štadióna a pozápasovej spätnej väzby máme v našom Match Centre na oficiálnej stránke klubu.

Nájdete tu aj naše Aktualizácie textu z minúty na minútuodkaz na vypočutie Živý komentár v angličtine na rádiu Barcelona A ešte oveľa viac zábavy!

sociálne siete

A nezabudnime na úplné pokrytie dostupné na našej webovej stránke Oficiálne sociálne siete:

Einglish: @F.C.B a www.fcbarcelona.com
katalánčina: Vložiť tweet & www.fcbarcelona.cat
španielčina: Vložiť tweet & www.fcbarcelona.es
francúzština: Vložiť tweet & www.fcbarcelona.fr
portugalčina: Vložiť tweet
arabčina: Vložiť tweet
Turecký jazyk: Vložiť tweet
čínština: fcbarcelona.cn
japončina: Vložiť tweet & www.fcbarcelona.jp
indonézština: Vložiť tweet

Poskytujeme zoznam vysielateľov, ktorí majú práva na zobrazovanie hier v rôznych krajinách alebo regiónoch. Upozorňujeme, že hoci ich tu uvádzame, my nemôžem Uistite sa, že hru skutočne zobrazia. Nezávisí to od nás a podrobnosti by ste si mali pozrieť na ich webových stránkach.

Sobota 3. septembra

Severná Amarica

Kanada (Vancouver 12:00, Montreal 15:00)
TSN, RDS

Spojené štáty americké (Los Angeles 12:00, New York 15:00)
ESPN

Mexiko, Stredná Amerika a Dominikánska republika (Kostarika 13:00, Mexico City 14:00, Santo Domingo 15:00)
obloha

Karibik (Jamajka 14:00, Bahamy 15:00)
Sportsmax (plus ATV na holandskom území; Bein na francúzskom území a ESPN v Portoriku a na Bahamách)

Južná Amerika (Lima 14:00, Caracas 15:00, Buenos Aires 16:00)
Direct TV (okrem Brazílie), Tigo (iba Bolívia), Star +, ESPN

Európe

Spojené kráľovstvo a Írsko (8 hodín večer)
Premier Sports, La Liga T (vybrané zápasy na ITV)

Portugalsko (8 hodín večer)
Jedenásť

Španielsko (21:00)
Movistar +, DAZN, Gol, Orange, La Liga TV

Francúzsko (21:00)
medzi

Belgicko a Luxembursko (21:00)
Jedenásť

Holandsko (21:00)
Zygo Sport

Nórsko (21:00)
TV2, boj

Švédsko (21:00) a Fínsko (22:00)
C viac

Dánsko (21:00)
TV2 Sport

Nemecko, Rakúsko a Taliansko (21:00)
dazn

Švajčiarsko (21:00)
Modrá

Poľsko (21:00)
jedenásť a kanál +

Česká republika a Slovensko (21:00)
Nova Sport

Maďarsko (21:00)
Spiler 2

balkánske republiky (21:00)
Arena

Albánsko (21:00)
Super šport

Pobaltské republiky a Bielorusko (22:00)
Setanta

Ukrajina (22:00)
Migogo

Rumunsko (22:00)
Prima Sport, Digi Sport, oranžová

Bulharsko (22:00)
Max Sport

Grécko (22:00)
Nova

Cyprus (22:00)
Primatel

moriak (22:00)
S Sport

Izrael (22:00)
Jeden

Rusko (Moskva o 22:00)
Dobre

región Kaukaz (23:00)
Setanta (plus Silknet v Gruzínsku, CBC v Azerbajdžane)

Afriky

severná Afrika (Casablanca 20:00, Káhira 22:00)
medzi

subsaharská Afrika (Accra 20:00, Kinshasa 21:00, Addis Abeba 22:00)
Super Sport, Canal + (plus Zap v portugalsky hovoriacich krajinách)

Ázie

Arabské krajiny a Irán (Mekka 22:00, Teherán 23:00)
medzi

Stredná Ázia (Kábul 23:00, Taškent 12:00, Almaty 1:00)
Setanta (plus správa UzReport na Ukrajine, Voot a MTV v Afganistane)

Nedeľa 4. septembra

Indický subkontinent (Islamabad 12:00, Naí Dillí 12:30, Dháka 1:00)
MTV (okrem Nepálu), Voot (plus Sports 18 v Indii)

Mongolsko (3:00)
SPS Classic

Čína (3:00)
Španielska liga Plus

Južná Kórea (4:00)
Spo TV

Japonsko (4:00)
Páni, Dazen

Juhovýchodná Ázia (Phnom Penh 2:00, Manila 3:00)
Medzi (okrem Mjanmarska a Vietnamu)

Mjanmarsko (2:00)
Skynet

Thajsko (2:00)
PPTV, La Liga Pass, Bein

Vietnam (2:00)
SCTV, VTVCab

Indonézia (Jakarta, 2:00)
La Liga Pass, medzi

Oceánia

Austrália (Perth 3:00, Sydney 5:00)
Optus

Nový Zéland (7:00)
obloha/medzi

READ  Tommy Lasorda was a celebrity. He was also a leader.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.