Statočný CF 65: Hamza Kooheji vs. Eduardo Moura. História, bojové časy, ako sa pozerať na DAZN

Všetky informácie o podujatí v Bahrajne pod názvom Hamza Al Kooheji vs. Eduardo Moura.

dazn Brave CF 65 sa ukáže v piatok 28. októbra.

Podujatie sa koná v športovej hale Khalifa Sports City Arena v meste Isa v Bahrajne a zahŕňa dve hlavné podujatia.

Hlavnou udalosťou bude súboj o titul v perovej váhe medzi Hamzom Koohejim a Eduardom Mourom.

Na tikete je aj zápas medzi Jose Torresom a Ezzedine Al-Darbani v nohavičkovom kostýme.

Tu je všetko, čo potrebujete vedieť o Brave CF 65.

Kde sa nachádza Brave CF 65?

Podujatie sa uskutoční v Khalifa Sports City Arena v meste Isa v Bahrajne.

Kedy má Brave CF 65 dátum?

  • karta: 11:00 ET / 16:00 GMT / 17:00 SEČ
  • Hlavná udalosť: 14:00 ET / 19:00 GMT / 20:00 SEČ

Brave CF 65 začína o 11:00 ET / 16:00 BST / 17:00 SEČ v piatok 28. októbra.

Hlavná udalosť sa má začať o 14:00 ET / 19:00 GMT / 20:00 SEČ, ale načasovanie sa môže posunúť kvôli dĺžke predchádzajúcich súbojov na karte.

Ako môžem sledovať Brave CF 65?

Akciu môžete sledovať na DAZN v USA, Brazílii, Spojenom kráľovstve a vo zvyšku sveta, Okrem V: Kanada, Japonsko, Španielsko, Taliansko, Nemecko, Rakúsko, Švajčiarsko, Rusko, Blízky východ a Severná Afrika, Bosna a Hercegovina, Chorvátsko, Macedónsko, Čierna Hora, Srbsko, Slovinsko, Česká republika, Slovensko, Rumunsko. Registrovať sa na účasť môžete tu .

Brave 65 CF karta je plná

  • Hamza Kooheji vs Eduardo Moura. perová váha
  • Jose Torres verzus Ezz El Din El Durbani. perová váha
  • Muhammed Saeed Mualim oproti Magomedovi Gadjasulovovi. ľahká ťažká váha
  • Ahmed Laban verzus Carl Booth. poklesnutá váha
  • Šamil Gaziev verzus Pavel Deledko. ťažká váha
  • Abdullah Al Yaqoub oproti Fouad Al Shami. bantamová váha
  • Maysara Muhammad oproti Freeh Harahsheh. mušia hmotnosť
  • Kevin Rort vs Omar El Dafrawi. poklesnutá váha
READ  Pápež navštevuje Slovensko a Maďarsko, káže Cirkev ako „domov“

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.