Koľko hodín je dnes večer Brave CF 64? Čas začiatku, informácie živého vysielania Tae Kyun Kim vs Roman Bogatov

Všetky informácie o dnešnej udalosti v Bahrajne s názvom Tae Kyun Kim vs Roman Bogatov.

dazn Odvážny CF 64 sa ukáže dnes večer.

Päť zápasov sa odohráva na štadióne Khalifa Sports City v meste Isa v Bahrajne s dvoma hlavnými podujatiami.

Titul bude titulkom titulového zápasu pérovej váhy medzi Tae Kyun Kimom a Romanom Bogatovom.

Medzi Nkosi Ndebele a Matissom Zaharovsom prebieha aj bantamový boj.

Tu je všetko, čo potrebujete vedieť o Brave CF 64.

Kde sa dnes večer nachádza Brave CF 64?

Podujatie sa uskutoční v Khalifa Sports City Arena v meste Isa v Bahrajne.

Koľko hodín je dnes večer Brave CF 64?

  • karta: 11:00 ET / 16:00 GMT / 17:00 SEČ
  • Hlavná udalosť: 14:00 ET / 19:00 GMT / 20:00 SEČ

Brave CF 64 štartuje o 11:00 ET / 16:00 BST / 17:00 SEČ v sobotu 22. októbra.

Hlavná udalosť sa má začať o 14:00 ET / 19:00 GMT / 20:00 SEČ, ale načasovanie sa môže posunúť kvôli dĺžke predchádzajúcich súbojov na karte.

Ako môžem dnes večer pozerať Brave CF 64?

Akciu môžete sledovať na DAZN v USA, Brazílii, Spojenom kráľovstve a vo zvyšku sveta, Okrem V: Kanada, Japonsko, Španielsko, Taliansko, Nemecko, Rakúsko, Švajčiarsko, Rusko, Blízky východ a Severná Afrika, Bosna a Hercegovina, Chorvátsko, Macedónsko, Čierna Hora, Srbsko, Slovinsko, Česká republika, Slovensko, Rumunsko. Registrovať sa na účasť môžete tu .

Plná karta Brave 64 CF

  • Tae Kyun Kim vs Roman Bogatov na uvoľnené majstrovstvá NFL v perovej váhe
  • Nkosi Ndebele vs. Matisse Zaharovs; bantamová váha
  • Mzwandel Hlongwa vs Abusbyan Alikhanov. Priemerná hmotnosť
  • Brendan Lessar vs. Zaged Gaidrov; Priemerná hmotnosť
  • Omar El Dafrawi verzus Kevin Rort. poklesnutá váha

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.