Kedy a kde sledovať Valencia – Barcelona

La Liga sa vracia v sobotu a Barcelona cestuje do Mestala Ihrisko Valencia (začína o 21:00 CST) – Vždy ťažký zápas na ceste, ale Katalánci od nich očakávajú, že budú pokračovať v dobrej forme aj v lige.

Táto príručka ukazuje, kedy sa zápas začne vo vybraných krajinách a regiónoch po celom svete, takže si môžete byť istí, že môžete sledovať akciu.

Ak zápas nemôžete sledovať, alebo by ste si chceli doplniť sledovanie o ďalšie informácie, nezabudnite, že na našej stránke máme plné spravodajstvo o zápase vrátane priamych prenosov zo štadióna a pozápasovej spätnej väzby. Centrum zápasov Na oficiálnej stránke klubu.

Nájdete tu aj naše Aktualizácie textu z minúty na minútuodkaz na vypočutie Živý komentár v angličtine na rádiu Barcelona A veľa ďalších vecí na zábavu!

sociálne siete

A nezabudnime na úplné pokrytie dostupné na našej webovej stránke Oficiálne sociálne siete:

Einglish: @F.C.B & www.fcbarcelona.com
katalánčina: Vložiť tweet & www.fcbarcelona.cat
španielčina: Vložiť tweet & www.fcbarcelona.es
francúzština: Vložiť tweet & www.fcbarcelona.fr
portugalčina: Vložiť tweet
arabčina: Vložiť tweet
Turecký jazyk: Vložiť tweet
čínština: fcbarcelona.cn
japončina: Vložiť tweet & www.fcbarcelona.jp
indonézština: Vložiť tweet


Poskytujeme zoznam vysielateľov, ktorí majú práva na sledovanie hier v rôznych krajinách alebo regiónoch, ale upozorňujeme, že hoci ich tu uvádzame,
nemôžem Uistite sa, že hru skutočne zobrazia. To nezávisí od nás a podrobnosti by ste si mali pozrieť na ich webových stránkach.

Sobota 29. októbra

Ameriky

Kanada (Vancouver 12:00, Montreal 15:00)
TSN, RDS

Spojené štáty americké (Los Angeles 12:00, New York 15:00)
ESPN

Mexiko, Stredná Amerika a Dominikánska republika (Kostarika 13:00, Mexico City 14:00, Dominikánska republika 15:00)
obloha

Karibik (Jamajka 14:00, Bahamy 15:00, Francúzska Guyana 16:00)
Športové Max
(Plus ATV na holandskom území; Bein na francúzskom území a ESPN v Portoriku a na Bahamách)

Južná Amerika (Peru, Kolumbia 14:00, Venezuela 15:00, Čile, Brazília (Brazília), Argentína 16:00)
STAR+, ESPN
(Plus Direct TV (okrem Brazílie), Tigo (iba Bolívia))

Európe

Spojené kráľovstvo a Írsko (8,00 m)
Premier Sports, La Liga TV, ITV

Portugalsko (8,00 m)
Jedenásť

Španielsko (21:00)
Movistar +, DAZN, Gol, Orange, La Liga TV

Francúzsko (21:00)
medzi

Belgicko a Luxembursko (21:00)
Jedenásť

Holandsko 21:00)
Zygo Sport

Nórsko (21:00)
TV2, boj

Švédsko (21:00) a Fínsko (10,00 m)
C viac

Dánsko (21:00)
TV2 Sport

Nemecko, Rakúsko a Taliansko (21:00)
dazn

Švajčiarsko (21:00)
Modrá

Poľsko (21:00)
jedenásť a kanál +

Česká republika a Slovensko (21:00)
Nova Sport

Maďarsko (21:00)
Spiler 2

balkánske republiky (21:00)
Arena

Albánsko (21:00)
Super šport

Pobaltské republiky, Bielorusko a Moldavsko (10,00 m)
Setanta

Ukrajina (10,00 m)
Migogo

Rumunsko (10,00 m)
Prima Sport, Digi Sport, oranžová

Bulharsko (10,00 m)
Max Sport

Grécko (10,00 m)
Nova

Cyprus (10,00 m)
Primatel

moriak (10,00 m)
S Sport

Izrael 22:00)
Jeden

Rusko (Moskva 22:00)
Dobre

región Kaukaz (23:00)
Setanta
(Plus Silknet v Gruzínsku, CBC v Azerbajdžane)

Afriky

severná Afrika (Maroko 20:00, Egypt 21:00)
medzi

subsaharská Afrika (Senegal, Ghana 19:00, Nigéria, Kamerun 20:00, Južná Afrika, Zambia 21:00, Addis Abeba 22:00)
Super šport, Canal +
(Plus Zap v portugalsky hovoriacich krajinách)

Ázie

Arabské krajiny a Irán (Mekka 22:00, Irán 22:30, Ammán 23:00)
medzi

Stredná Ázia (Afganistan 23:30, Uzbekistan 12:00 10:30, Kazachstan 1:00 10:30)
Setanta
(Plus UzReport na Ukrajine, Voot a MTV v Afganistane)

Nedeľa 30. októbra

Indický subkontinent (Pakistan 00:00, India 00:30, Bangladéš 1:00)
MTV (okrem Nepálu), Voot
(Plus Sports 18 v Indii)

Juhovýchodná Ázia (Kambodža 2:00, Filipíny 3:00)
Medzi (okrem Mjanmarska a Vietnamu)

Mjanmarsko (2:00)
Skynet

Thajsko (2:00)
PPTV, La Liga Pass, Bein

Vietnam (2:00)
SCTV, VTVCab

Indonézia (Jakarta, 2:00 ráno)
La Liga Pass, medzi

Mongolsko (3:00)
SPS Classic

Čína (3:00)
Španielska liga Plus

Južná Kórea (4:00)
Spo TV

Japonsko (4:00)
Páni, Dazen

Oceánia

Austrália (Perth 3:00, Sydney 6:00)
Optus

Nový Zéland (8:00 ráno)
obloha/medzi

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.